Graag stellen we ons Mastermind TEAM aan je voor.

Plan een gratis marketing consult
Stuur ons een e-mail

Of neem direct contact op met onze specialist:
0570 517069
Whatsapp


M a r k  L e e r

 

Mark is online marketeer en heeft veel algemene kennis van het vak. Zoekmachine marketing is zijn specialiteit. Zo is hij de specialist voor SEO en de advetentie variant SEA.

Het is belangrijk om resultaten te meten en heeft hij ook veel ervaring met Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook Ads, Remarketing, Google Shopping.

Hij is bekend met de meest gangbare CMSen als Wordpress, Joomla, Magento, Drupal, Shopfactory, CCVshop, PromoCAT maar leert ook snel andere CMS systemen.

M u a d   E b b e k i n k

 

Maud is content specialist en heeft veel algemene kennis van het vak. Zij weet echt te verleiden en leert jou de kneepjes van dat vak. Het wordt steeds belangrijker je content zo in te richten zodat je bezoeker doet wat jij wilt dat deze doet.

Zie ook het filmpje hiernaast van Victor Midts die in een winkel helzelfde doet.

 

A l a i n  B a n u t z

 

Alain is binnen het team verantwoordelijk voor techniek. Mocht het nodig zijn op technisch vlak aanpassingen te doen of te willen is hij de aangewezen persoon om daarin advies te geven.

Hij is allround programmeur en werkt veel met Magento 2, Wordpress en Drupal. Front en backend hebben geen geheimen voor hem.